Wat ontzettend leuk dat je onze website bezoekt. Misschien ben je gewoon een beetje nieuwsgierig of misschien wil je wel eens komen logeren. Mag allebei.

Wij zijn Neelienke en Dennis en hebben de pipowagen omgebouwd tot iets moois (vinden we zelf 🙂 )
Wat ooit eens begon als een wild idee is uitgegroeid tot een heuse pipo-logeer-wagen.

Neelienke heeft een trainingsbedrijf. KernTC, en geeft leiderschap-, communicatie- en persoonlijke ontwikkelings- trainingen in bedrijven maar ook aan particulieren. Daarnaast coacht ze ook nog verschillende mensen en heeft ze diverse online trainingen.
Eén keer per jaar organiseert zij een event onder de naam “Jij kan meer dan je denkt” en precies vanuit dat idee is de Pipowagen ontstaan.
Verschillende mensen zeiden dat we er niet aan zouden moeten beginnen, dat het niet mogelijk zou zijn, dat we door een vergunningen jungle heen moesten, dat …. Nou-ja er werden diverse beren op de weg gespot.

Maar; Jij kan meer dan je denkt, dus wij ook. Na een speurtocht werd er een geschikte wagen gevonden en die hebben we stap voor stap, voornamelijk zelf, maar soms ook met wat hulp, omgebouwd tot wat het nu is. Hoe dat precies gegaan is kun je lezen onder de pagina “Geschiedenis“.

Maar dat we het gedaan hebben staat vast. En we hebben het samen met heel veel liefde gedaan.
Thuis gemaakt met liefde, of is het een huis gemaakt met liefde?

Homemade with love of home made with love.

Verder proberen wij elk jaar af te reizen naar 1 van de 10 eilanden van Kaapverdië om vrijwilligerswerk te doen. Neelienke geeft daar dan aan verschillende vrijwilligers van hulporganisaties een leiderschaptraining en Dennis maakt zichzelf nuttig voor de Kaapverdische bevolking door te helpen met elektrisch installatiewerk in sociale huurwoningen. Bij projecten vanuit de overheid daar om mensen uit de krottenwijken te halen en een vanuit een echt huis, met een echt dak en echte muren de kans op een beter bestaan te bieden.